Sådan får du løsningerne til Bremsemodstande i Inverter Power Industry

Sådan får du løsningerne til Bremsemodstande i Inverter Power Industry

Visning: 38 visninger


Strømomformere bliver mere og mere populære på markedet, så lad os tale omBremsemodstandapplikationsløsninger i inverterkraftindustrien.

Med den stigende popularitet af biler, når du arbejder på steder, hvor der ikke er netstrøm eller rejser, kan du bruge inverterstrøm til at tilslutte bilbatteriet til at drive elektriske apparater og elværktøj til arbejde. Derfor bringer strømomformeren, som en DC-til-AC-strømkonverter, der bruges i bilmobilitet, en masse bekvemmelighed til vores liv og er et must-have for bilejere. En inverter strømforsyning kaldes også en inverter.

2023.12.22

Det er en enhed, der kan ændre sin frekvens. Det kan realisere DC input og derefter output AC. Arbejdsprincippet er det samme som for en skiftende strømforsyning, men oscillationsfrekvensen er inden for et vist område. For eksempel, hvis frekvensen er 50HZ, er udgangen For AC 50HZ.

 全球搜里面的图(9)

Bremsemodstande er generelt opdelt i to typer, den ene er en keramisk rør højeffekt wire-viklet modstand, og den anden erBremsemodstandmed indbygget radiator. Det bruges hovedsageligt i mekaniske systemer, hvor power inverteren styrer motoren til at stoppe hurtigt. Hjælper motoren med at omdanne den regenererede elektriske energi, der genereres ved et hurtigt stop, til varmeenergi.

Samtidig vil der under den hurtige stopproces af motoren, på grund af inertieffekten, blive genereret en stor mængde regenereret elektrisk energi. Hvis denne del af den regenererede elektriske energi ikke forbruges i tide, vil den direkte virke på bremsemodstanden og konvertere den regenererede elektriske energi under motorens hurtige bremseproces direkte til termisk energi, således at den regenererede elektriske energi ikke bliver føres tilbage til inverterens strømforsyning og vil ikke forårsage udsving i netspændingen, hvilket sikrer en jævn drift af inverterens strømforsyning.

For flere detaljer forBremsemodstande,please contact with us by email info@zsa-one.com,thank you.